Polens volleyball kvinder i front efter nye sejre

Polens volleyball kvinder er i front med maksimumpoint efter fire kampe ved Nations League. Søndag blev det til sejr over Japan. Foto: PSPZ.

ANTALYA: Polens volleyball kvinder er i front efter nye sejre ved Nations League i Tyrkiet. De polske kvinder fører turneringen.


Polens volleyball kvinder er kommet godt fra start og i front ved Nations League i Tyrkiet, da de søndag vandt den fjerde sejr i turneringen. De polske kvinder har nu slået Italien, Frankrig, Holland og Japan. Polen vandt søndag med 3-0 mod Japan.

Der er 16 landshold med i turneringen. Efter en uges pause skal de polske volleyball kvinder kæmpe videre i Arlington i USA, hvor der er kampe fra den 28. maj og frem til 2. juni. Andre nationer skal spille deres kampe i Macau i Kina.

De syv bedste hold efter de indledende runder, skal deltage i slutrunden der spilles i Bangkok fra den 20. til 23. juni i Bangkok. Thailand er som vært automatisk med.

Polen i front med maksimumpoint

Polen har for fire vundne kampe 12 point, det samme har Brasiliens kvinder.

LINK: Se stillingen i Nations League

Polens volleyball kvinder vinder åbningskamp

Glimt fra kampen mod Holland

Kolejne zwycięstwo

 

Polen er i front, og det er polennu også, for vi har fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 eller DKK 500,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.