Politiet efterforsker: Ligene af fem polakker fundet i hus

ligene af fem polakker
Politiet har mandag aften fundet ligene af fem polakker, der var i familie med hinanden i en by nord for Poznan. Alt tyder på de er myrdet med koldt blod. Foto: Policja.

CHODZIEZ: Mandag aften fandt politiet ligene af fem polakker – et af dem var en fire måneder gammel baby, ifølge uofficielle kilder.


Politiet fandt mandag aften ligene af fem polakker, der ifølge uofficielle kilder er blevet brutalt myrdet. De blev fundet i et hus i byen Chodziez, cirka 50 kilometer nord for Poznan, og cirka lige så langt vest for Bydgoszcz.

Talsmanden for politiet i Wielkopolska-regionen, Andrzej Borowiak sagde mandag aften, at et af ofrene var et barn. De nærmere omstændigheder omkring hændelsen er under efterforskning, siger han til det regeringskontrollerede nyhedsbureau PAP.

Modstridende forklaringer

Andrzej Borowiak oplyste, at det var folk, der ikke kunne komme i kontakt med beboerne, der bad politiet om hjælp. Da politiet ankom til adressen, opdagede de ligene af fire voksne og et barn. Ifølge andre kilder, var det pårørende der først fandt to lig i husets garage, der alarmerede politiet.

Det frie medie Gazeta Wyborcza skriver, at ligene blev fundet i et enfamiliehus på vejen ul. Podgórna i byen.

Ligene af de fem polakker – fra 0 ti 72 år

Ifølge andre ikke bekræftede kilder, er der tale om en mand på 41 år, en kvinde på 38, en baby på 4 måneder, en mand på 73 år og en kvinde på 72. Den 38-årige kvinde fik ifølge den uafhængige tv-station TVN24 tapet mundet til og benene sammen.

Alle ofrene havde sår på halsen, og der lå en kniv. Bagdøren til huset var åben, da politiet ankom, siger uofficielle kilder.

(Artiklen fortsættes under)

Karolina Smardz-Dymek fra det lokale politi bekræfter at de myrdede var i familie med hinanden.

Politiet fortsætter efterforskningen.