Polsk by vært for EURO 2021 i atletik for hold

Polen er Europamestre i atletik for hold. Det næste EM bliver i juni næste år i den polske by Chorzow. Foto: PZLA.

CHORZOW: Polen bliver vært for Europamesterskaberne i atletik for hold til næste år. Polen vandt EM i 2019.


Den sydpolske by Chorzow skal være vært for Europamesterskaberne i atletik for hold i 2021. Det skriver det polske nyhedsbureau PAP tirsdag.

Fodboldlandshold

EM 2021 i atletik gennemføres den 19. og 20. juni på Slaski Stadion i Chorzow, samme sted som det polske fodboldlandshold møder Holland onsdag aften.

Polen vandt EM atletik for hold i 2019 foran Tyskland og Frankrig. Den gang var den polske by Bydgoszcz vært for mesterskaberne.

LÆS MERE: EURO 2021 Atletik (engelsk

Mere sport fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer. På forhånd, tak.