Polsk nederlag efter sløv indsats på hjemmebane

Robert Lewandowski var ikke i nærheden af at score, selv om han laver mål på stribe for sin nye klub, FC Barcelona. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polsk nederlag hjemme på nationalstadion mod Holland. En sløv indsats lyder dommen. Nu skal Polen vinde i Wales.


Det blev til polsk nederlag i torsdagens kamp i Nations League fodbold mellem Polen og Holland. Selv om det polske nationalstadion i Warszawa i en lang periode har været en fæstning for det polske landshold, så var det ikke tilfældet i kampen mod Holland. Inden der var gået et kvarter, havde Holland scoret det første mål. Det andet faldt et kvarter inde i anden halvleg.

Da dommerens slutfløjt lød, blev der buet på tilskuerpladserne mod det polske landshold. Det var også uvant at se en kamp uden FC Barcelona spilleren og anfører Robert Lewandowski score. Men det var en pinlig kamp for polakkerne, lød kommentatorens dom efter kampen. Polen var kun målfarlig en enkelt gang i løbet af de 90 minutter,

Tåler ikke nyt polsk nederlag

Søndag skal det polske landshold møde Wales på udebane. Taber polakkerne den kamp, så bliver Polen sendt ned i B-rækken i Nations Leagues turneringen.

Den 16. november ventes det at Polen skal møde Chile på hjemmebane, og det er sidste kamp inden afrejsen til VM i Qatar.

LINK: UEFA-Nations League

 

Polen – Holland 0: 2 (0: 1)

Mål: Cody Gakpo (14), Steven Bergwijn (60)

Polen: Wojciech Szczęsny – Jan Bednarek, Kamil Glik, Jakub Kiwior – Przemysław Frankowski (79. Bartosz Bereszyński), Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty (46. Arkadiusz Milik), Nicola Zalewski (79. Micha.ś Kryszta) – Sebastian Szzy.ś.) Klich), Robert Lewandowski, Piotr Zieliński (86. Mateusz Łęgowski)

Holland: Remko Pasveer – Jurrien Timber, Virgil van Dijk, Nathan Ake – Kevin Dumfries, Teun Koopmeiners (6. Steven Berguis, 75. Kenneth Taylor), Frenkie de Jong (46. Marten de Roon), Daley Blind – Cody Gakpo – Steven Bergwijn (75. Wout Weghorst), Memphis Depay (51. Vincent Janssen).