Polsk sejr over Albanien i VM-kvalifikationen

Polsk sejr over Albanien
Det blev til en overbevisende polsk sejr, da Robert Lewandowski og hans kammerater slog Albanien med 4-1. Her er det Lewandowski der score det første mål efter 12 minutters spil. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Det blev til en polsk sejr på 4-1, da Polen torsdag mødte Albanien på hjemmebane forud for VM 2022.

Det blev til en overbevisende polsk sejr, da Polens fodboldlandshold slog Albanien 4-1. Det skete på hjemmebane torsdag aften i den fjerde kamp i VM-kvalifikation i 2022.

Klar polsk sejr

Det var igen årets fodboldspiller Robert Lewandowski, der åbnede kampen med et hovedstød til 1 – 0 efter bare 12 minutters spil. I det 25. minut fik Albanien udlignet, men inden halvleg stod der 2 – 1 til Polen med et mål af Adam Buksa i det 44. minut.

I det 54. minut scorede Grzegorz Krychowiak til 3 – 1, og et minut før slutfløjtet var det Karol Linetty der scorede til resultatet 4 – 1.

Polen er nummer 27 på FIFA’s verdensrangliste, mens Albanien er nummer 69. VM 2022 holdes i Qatar fra den 21. november til den 18. december 2022.

LINK: FIFA-verdensranglisten for landshold

Stillingen i VM-gruppe 1 efter polsk sejr torsdag.
Uafhængige nyheder fra et frit dansk medie?