Polske Iga Swiatek vinder igen i Californien

Polske Iga Swiatek vinder igen i Californien. Det er anden gang hun vinder finalen WTA-turneringen i Indian Wells, Californien. Swiatek konsoliderer dermed sin position som verdens bedste kvindelig tennisspiller. PR-foto.

INDIAN WELLS: Den polske tennis darling Iga Swiatek vinder igen i Californien, og konsoliderer dermed sin position som verdens nummer 1.


Polens tennis darling og nummer et på verdensranglisten Iga Swiatek vinder igen i Californien. Det er anden gang at den bare 22-årige polak, vinder den prestigefyldte turnering i Indian Wells.

I finalen mødte Iga den græske tennisspiller Maria Sakkari, der er nummer ni på WTA-verdensranglisten. Swiatek lagde hårdt ud fra starten, og efter 12 minutter stod der 3 – 0. Iga Swiatek vandt første sæt med 6:4. Anden sæt blev en ren ydmygelse for grækeren, der tabte sættet 6:0. I andet sæt vand Sakkari kun fem bolde. Grækeren var frustreret, og lignede en der bare ønskede at kampen skulle slutte.

Swiatek vinder igen på en times tid

Kampen varede en time og otte minutter, hvilket har været normalt for Igas kampe. Kun kvartfinalen afveg, da danske Caroline Wozniacki med polsk baggrund, trak sig i begyndelsen af andet sæt efter en skade i foden.

Solid føring

Iga Swiatek havde vundet første sæt. Med sejren har polakken konsolideret sin suveræne plads som nummer 1 på WTA-listen med 10.105 point, efterfulgt af hviderusseren Aryna Sabalenka med 8.725 point og amerikaneren Coco Gauff på tredjepladsen med 6.975 point.

EKSTERNT LINK: WTA Ranking

Støt polennu.dk med 100 kroner om måneden?

Om Swiatek vinder igen eller ej. Så er polennu.dk verdens førende medier når det gælder nyheder om Polen i Danmark. Vi har fravalgt at have en betalingsmur omkring polennu.dk for at kunne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905