Polske Iga Swiatek vandt for tredje gang i træk

Iga for tredje gang i træk
Polens Iga Swiatek vandt for tredje gang i træk i WTA-turneringen i Daho. Den polske tennis darling er også LEGO ambassadør. Det er ikke lykkedes for polennu.dk, trods flere henvendelser til LEGO, at finde ud af hvad det indebærer at være LEGO-ambassadør. PR-foto.

DOHA: Den polske tennis darling – Iga Swiatek – vandt for tredje gang i træk WTA 1000-turnering i tennis i Qatars hovedstad Daho.


Polens tennis darling og nummer et på WTA-listen – Iga Swiatek – vandt lørdag for tredje gang i træk WTA 1000-turneringen, der blev afsluttet i Daho – hovedstaden i Qatar. Eksperter kalder opgøret for et brag af en kamp, som fik fans i begge lejre til at udstille hele følelsesregisteret. Se højdepunkter fra kampen her.

Iga Swiatek vs. Elena Rybakina | 2024 Doha Final | WTA Match Highlights

Iga Swiatek vandt i finalen over Jelena Rybakina fra Kasakhstan med cifrene 7:6 – 6:2.

Iga kommentar efter den hektiske kamp:

– For at være helt ærlig, så var jeg i første sæt nødt til at bruge alt, hvad jeg havde i mig, fordi jeg havde brug for de situationer i træningen, som jeg virkelig ikke kan lide at lave. Og det er selv om han (træneren, red.) tvinger mig til det. Jeg vandt to bolde, inklusive matchbolden, takket være netop de øvelser, som jeg ikke troede ville være nyttige, men som jeg nu kan se, at de giver et par point, sagde Iga Swiatek.

Den bare 22 år gamle polak, der vandt for tredje gang i træk i Daho, er nummer et på kvindernes WTA-rangliste.

(Fortsættes under)

Årets polske sportsnavn 2023: Iga Swiatek

LÆS: Årets polske sportsnavn 2023: Iga Swiatek

Millioner til Iga

Iga Swiatek er allerede millionær, men hos polennu.dk er vi ikke så gode til tennis – og er ikke på WTA-listen med store sponsorindtægter til følge. Til gengæld er vi verdens førende medie, når det gælder nyheder på dansk om Polen. Men vi har fravalgt at have en betalingsmur – for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.

Du kan også gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.