Polske LOT indsætter flere fly fra Danmark

  Polen_LOT_fly_til_evakuering_Martin_Bager_7
  LOT aflyser alle fly resten af året og et godt stykke tid ind i det nye år fra Vestdanmark til Polen. Foto: Martin Bager.

  Polske LOT øger antallet af flyafgange mellem den danske og den polske hovedstad. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  WARSZAWA: Det nationale polske luftfartsselskab LOT øger antallet af afgange overalt i Europa. Fra april vil der være tre daglige afgange til Warszawa fra København.


  SAS har øget kapaciteten på flyvningerne mellem Polen og Danmark med større fly. Polske LOT optrapper nu med flere daglige afgange, meddelte selskabet torsdag.

  Tre gange dagligt

  I LOT’s flyplan, der gælder fra 31. marts, er der tre daglige afgange mellem København og Warszawa.

  Flere udvidelser

  LOT øger antallet af afgange til følgende byer i Central og Østeuropa: Budapest, Prag, Sofia, Bukarest, Beograd, Moskva , Lviv , Odessa , Vilnius, Riga og Tallinn. Mod vest satser LOT, udover udvidelsen til København, på flere afgange til Milano , Stockholm, Bruxelles, Paris , Hamborg og Amsterdam.

  Først i Europa

  LOT var det første europæiske flyselskab der fik de nye superfly Dreamliner, og med de problemer som tidligere har været beskrevet i polennu.dk. I den nye flyplan er der daglige afgange med det nye superfly til Chicago, New York og Toronto.

  Hellige fly

  Fra den 22. april til den 3. maj kan passagererne flyve mellem Rom og Warszawa i de nye Dreamliner fly, der indsættes ekstraordinært i forbindelse med kanoniseringen af Pave Johannes Paul II.
  .