Robert Kubica er udskrevet fra hospitalet

  Robert_Kubica_2010_Malaysia_0

  Den polske Formel 1 racerkører Robert Kubica er udskrevet fra hospitalet i Italien, men først til juli kan lægerne afgøre om han kan fortsætte sin karrierer. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Den polske Formel 1 kører Robert Kubica er udskrevet fra hospitalet i Italien, hvor han har været indlagt siden ulykken den 6. februar.


  Polens Formel 1 kører, Robert Kubica, er udskrevet fra hospitalet i Pietra Ligure i Italien, hvor han har været siden den 6. februar efter at han kørte galt på vej til deltagelse i Rally di Andorra.

  Hjemme i Monte Carlo

  – Robert Kubica er ikke længere i Santa Corona hospitalet i Pietra Ligure. Hans tilstand er god, og han kan nu starte på en ny fase i sin genoptræning, siger en overlæge på hospitalet til det polske nyhedsbureau PAP.

  Robert Kubica er nu i Monte Carlo, hvor han bor til dagligt.

  Dr. Riccardo Cecarelli, der har været overlæge for Kubica, siger at der bliver truffet afgørelse i juli om, hvorvidt den polske Formel 1 kører kan genoptage sit virke som racerkører.

  Bedre dag for dag

  Tidligere har Kubica udtalt, at han funktionerne i sin højre hånd var stærkt begrænsede.

  – Det er helt normalt i denne situation, fordi de sammensatte muskler stadig er meget svag på grund af den lange periode med immobilitet. Men en ting er helt sikkert, det bliver bedre dag for dag, siger overlægen.