Robert Lewandowski er verdens bedste til fodbold

32-årige Robert Lewandowski har succes for tiden. For nylig blev han kåret som Europas bedste fodboldspiller af UEFA, og nu har Eurosport udråbt ham som verdens bedste spiller. Arkivfoto.

PARIS: 44 journalister fra Eurosport har valgt Robert Lewandowski som verdens bedste fodboldspiller i sæsonen 2019/2020.


Den polske anfører på herrefodboldlandsholdet, Robert Lewandowski, har modtaget endnu en pris. I oktober blev han hyldet som Europas bedste fodboldspiller af UEFA, det europæiske fodboldforbund. Denne gang er det 44 af Eurosports journalister, der har peget på Lewandowski som verdens bedste fodboldspiller – eller Lewy – som er hans kælenavn.

Robert Lewandowski med sit seneste trofæ – hæderen som verdens bedste fodboldspiller. Foto: UEFA.

Med på listen over de ti spillere som Eurosport journalisterne kunne stemme på, talte naturligvis også Ronaldo og Messi, men det var Levy der fik flest stemmer.

LINK: De ti bedste fodboldspillere i Europa

Om verdens bedste fodboldspiller

Om Lewandowski skriver en tysk journalist:

Han var allerede topscorer i 2019 og sluttede med 48 mål i alt. Denne præstation vil han sikkert gentage i år. Bayern München-angriberen er et eksempel på vigtig indstillingen til spillet er. Med forlængelsen af hans kontrakt med Bayern i sommeren 2019, efter mange års flirt med Real Madrid, så beslutede Lewandowski sig for hav han ville, og hvordan. Alt går i hans retning. Efter Arjen Robbens afgang havde Robert ikke længere små og store konflikter i klubben. Han begyndte endda at acceptere ændringer under kampene, når træner Hans-Dieter Flick vurderede det nødvendigt. Kort sagt: i 2020 vandt “Lewy” alt, hvad der var at vinde. 2020 var “Lewys år”, skriver den tyske Eurosport journalist, Florian Bogner.

Robert Lewandowski er topscorer på det polske landshold, og for sin klub Bayern München.

Robert Lewandowski får beviset på at han er Årets Spiller i sæsonen 2019/2020. Ceremonien fandt sted i forbindelse med lodtrækningerne til Champions League i Nyon, Schweiz torsdag. Foto: UEFA.

Støt polennu.dk og få flere nyheder.
Vælg mellem DKK
200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00

 

Lewandowski har doneret en million euro til en fond der skal støtte ofre for covid-19 sygdommen. Arkivfoto.