Rumænien bliver Polens næste modstander ved VM

  polen-norge

  En norsk spiller jubler, mens Polens Alina Wojtas ærgrer sig. Trods en flot polsk indsats var Norge for stærke for Polens kvindelandshold


  ZRENJANIN: Polen tabte 18-23 til Norge i den sidste kamp i gruppespillet ved VM i håndbold for kvinder. Nu venter Rumænien i 8.-delsfinalen.


  Selvom Polen kæmpede hårdt og spillede en god kamp måtte holdet bøje sig for overmagten i opgøret mod Norge ved verdenmesterskaberne i kvindehåndbold.

  Nordmændene vandt 23-18 efter 13-10 ved pausen. Kampen var den sidste i den indledende runde, hvor Polen blev nummer 3 i gruppe C, og det betyder, at de polske kvinder på søndag møder Rumænien i 8.-delsfinalen, som spilles i Novi sad.

  Norsk ros til Polen

  Efter kampen fredag roste Norges træner, Thorir Hergeirsson, det polske hold:

  – Polen viste i dag, at de er et rigtig godt hold, som har moderniseret deres spil under min kollega Kim Rasmussen, og jeg er sikker på, at de vil fortsætte med at udvikle sig. Jeg tror, de har en god chance i 8.-delsfinalen, og det bliver spændende at se, hvor langt de kan nå i turneringen, sagde Thorir Hergeirsson.

  En stor oplevelse

  Den polske landstræner, danske Kim Rasmussen, havde også stor ros til sine spillere.

  – Norge vinder næsten alle kampe, de spiller, og det var en stor oplevelse at løbe på banen for at møde dme. Spillerne gav alt, hvad de havde i sig, knoklede i forsvaret, og jeg kan kun ønske mine spillere tillykke med en fremragende indsats, sagde Kim Rasmussen.