berkuti_mi-24_roede_haer_helikopter

Det er kamphelikoptere som denne MI-24 der blandt andet indgår i den øvelse, som Hviderusland og Rusland indleder i dag op til den polske grænse, og 180 kilometer fra Warszawa. 500 elitesoldater deltager i øvelsen. Arkivfoto.


WARSZAWA: 500 russiske og hviderussiske elitesoldater med kamphelikoptere og droner, er i dag ved den polske grænse for at øve sabotage.


Fra i dag og til og med torsdag er cirka 500 russiske og hviderussiske elitesoldater samlet til øvelse i Brest i det vestlige Hviderusland ved grænsen til Polen.

Sabotageaktioner

Elitesoldaterne, der er uddannet til blandt andet sabotageaktioner bag fjendens linjer, har flere typer kamphelikoptere med sig, ligesom eliteenhederne har droner inddraget i øvelserne.

Kontraspionage

– Hviderussiske og russiske faldskærmstropper skal øve og gennemføre kontraspionage aktioner, oplyser det hviderussiske forsvarsministerium.

Russere i krig

Det russiske parlament Dumaen har indledt behandlingen af et nyt lovforslag, der fremover gør det lovligt for russiske statsborgere at deltage i militære aktiviteter i Syrien og i det østlige Ukraine.