Ryanair vil flyve mellem Aarhus og Gdansk

  ryanair_i_gdansk

  Ryanair vil åbne en ny flyrute til efteråret mellem Aarhus og Gdansk. I Billund har man netop meddelt, at man øger antallet af afgange til Gdansk, ligesom en ny rute til Warszawa åbner i marts. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  GDANSK: På et møde tirsdag oplyste Ryanair at de vil åbne en ny flyrute mellem Lech Walesa lufthavnen i Gdansk og Aarhus.


  Ryanair oplyste på et pressemøde i Gdansk tirsdag, at selskabet vil åbne fire nye ruter fra Gdansk i løbet af året. De fire nye ruter er til Aarhus, Tel Aviv, Eilat og Wroclaw. Og Wizz Air har netop besluttet at udvide deres kapacitet til Billund fra Gdansk med 50 procent. Der er stor interesse for Gdansk i Vestdanmark.

  To ugentlige afgange

  Ruten til Aarhus vil åbne i oktober, og have to ugentlige afgange. Der er ikke oplyst noget om, hvilke dage der flyves.

  Tidligere forsøg

  Aarhus har tidligere forsøgt sig med ruter til Gdansk. Det skandaleramte polske selskab Eurolot lukkede hurtigt trods passagerer succes. Wizz Air forsøgte sig i en sæson i Aarhus, hvorefter selskabet senere flyttede sine aktiviteter i Vestdanmark til Billund Lufthavn.

  Til Polen fra Billund

  Fra Billund kan man i dag flyve til Gdansk to gange om ugen, og fra juni tre gange om ugen. Fra 27. marts kan man ligeledes flyve med Wizz Air fra Billund til Warszawa Internationale Chopin lufthavn.

  SE AFGANGE
  Eksternt link: Wizz Air