SAS genoptager København-Gdansk ruten i juni

Der er grund til at de store smil er fremme hos SAS. Den 21. juni genoptages ruteflyvningerne mellem Gdansk og København. De øvrige ruter til Polen genåbnes ifølge de nuværende planer, først i midten af august. Foto: SAS.

KØBENHAVN: Det dansk-svensk flyselskab SAS genoptager flyvningerne mellem den danske hovedstad og Lech Walesa lufthavnen i Gdansk den 21. juni.


Det delvist statsejede dansk-svensk flyselskab SAS, genoptager flyvningerne mellem København og Gdansk den 21. juni. I begyndelsen med en daglig afgang, undtagen lørdage. Før corona-krisen var der mellem to og fire gange om dagen til København fra Gdansk.

Flere fly til Polen i august

I første omgang er det kun ruten til Gdansk som SAS genåbner i juni til Polen. Ifølge de planer der foreligger i skrivende stund, kommer de øvrige polske byer på programmet i august. Første SAS-fly til Warszawa, Poznan, Krakow og Wroclaw fra København er programsat til den 16. august. Fra dagen efter flyver SAS også til Szczecin igen. Men det kan ændre sig, oplyser kilder hos SAS.

Lempelser, men…

Den danske rejsevejledning anbefaler fortsat danskere til ikke at rejse til Polen, uden et vigtigt formål, frem til den 31. august. Fredag lempede den danske regering og politiet indrejsemulighederne fra Polen, så venner og familier er velkomne i Danmark.

Polen åbner for indrejse fra EU-lande til midnat natten til lørdag, og international rutefly-trafik er igen tilladt fra på tirsdag.

LINK: SAS Sommerprogram 2020

Mere om rejser Polen på dansk?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.