Seks meter lang pyton-slange løs

  python_slange_i_warszawa

  Dyreværnsfolk blev noget overrasket, da de lørdag fandt et slangeskind fra en cirka seks meter lang indisk tiger-pyton slange. Foto: ARP.


  WARSZAWA: Myndighederne advarer mod en seks meter lang og farlig tiger pyton slange, der strejfer rundt syd for den polske hovedstad. Slangen er også farlig for mennesker og kæledyr.


  En af verdens største slanger, en indisk tiger pytonslange, er løs i Warszawa. Slangen foretrækker at fortære dyr som store fugle, hjorte og vildsvin, men den er også farlig for mennesker. Slangen kan blive op til syv meter lang og kan blive 30 år.

  Fandt slangeskind

  En dyreværns organisation har lørdag fundet frisk afskallet slangeskind, der gør at det er muligt at fastsætte størrelsen på den farlige slange. Skindet er fundet ved Wisla-flodens bred i Konstancin Jeziorna distriktet lige syd for den polske hovedstad.

  – Skindet er frisk, så slangen er sikkert både sulten og aggressiv, skriver organisationen på sin hjemmeside.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Animal Rescue Poland

  Slangens adfærd

  En tigerpyton slange soler sig om dagen eller hviler sig i en hule eller et andet skjulested. Om natten kryber den rundt og leder efter bytte som fugle, små hjorte og vildsvin. Den venter ofte i nærheden af et vandhul, og venter på at andre dyr kommer forbi. Herefter sniger den sig tæt ind på sit bytte – slynger sig omkring det – og kvæler det langsomt, inden byttet fortæres.

  Ingen har meldt slangen savnet.