Spanien har valgt Hotel Gdansk under EM 2012 i fodbold

Hotel_Gdansk_Polen_polennu

Fodboldspillerne fra Spanien har valgt at bo på det charmerende Hotel Gdansk, når de skal spille EM slutrunde i juni. Spillerne ankommer den 6. juni. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


GDANSK: De forsvarende Europa- og Verdensmestre i fodbold fra Spanien, har valgt at bo på det historiske Hotel Gdansk, under EM 2012 slutrunden i fodbold i juni.


Det spanske landshold har valgt at indkvartere sig på det berømte Hotel Gdansk, når de skal spille om EM-trofæet i næste måned i Polen. Spanien er i gruppe med Irland, Italien og Kroatien.

EM og VM guld

Det spanske mandskab er både Europa og Verdensmestre i fodbold, og er storfavoritter til at vinde EM guld ved denne slutrunde.

I centrum af Gdansk

Hotel Gdansk ligger i centrum af Gdansk, ikke langt fra byens gamle og hyggelige bydel, og i et maritimt miljø, med lystbådehavn lige uden for hotellet. Hotellets gamle og meget charmerende del er indrettet i en historisk bygning fra 1800-tallet.

Nyt maritimt hotel

I 2011 blev Hotel Gdansk udvidet med en helt ny bygning, der er udført i moderne og gennemført maritim stil, der ligger tilbagetrukket fra vejen, bag det originale Hotel Gdansk.

Spanierne har valgt hotellet blandt 160 andre, som UEFA havde forslået fodbold-mestrene.

Maritim del

– Det spanske mandskab bliver indkvarteret på vores nye maritime hotel, der ligger bag ved det originale Hotel Gdansk, siger direktør Karolina Wójcik, Hotel Gdansk til polennu.dk.

– Spanierne får hotellet for sig selv, hvor der udover restaurant, cafe, konferencefaciliteter er et luksus spa og wellnesscenter, som det spanske mandskab har fundet attraktivt, siger Karolina Wójcik.

Egne kokke

Det spanske mandskab ankommer til Hotel Gdansk den 6. juni, og de har deres egen kok og sikkerhedsfolk med, som allerede nu er ved at forberede besøget. Det bliver hotellets personale, der skal assisterer de spanske kokke og sikkerhedsfolk.

– Vi er stolte over at verdens bedste har valgt os, slutter Karolina Wójcik.

Kendt hotel

Hotel Gdansk er et af byens mest berømte hoteller, og mange store polske og internationale personligheder, har gennem årene fundet vej til hotellet. Hotellets suite er opkaldt efter byens helt, Lech Walesa, der har boet på hotellet mange gang, og har godkendt suiten. Lech Walesa suiten er som en større lejlighed med to badeværelser, og alt i indretning og udstyr.

Bedste bryggeri

Hotel Gdansk har også sit eget bryggeri, der tilbyder tre forskellige slags øl – lys, mørk og hvede. To år i træk, er bryggeriet kåret som Polens bedste.

Flest i Polen

13 ud af de 16 hold der deltager ved EM 2012 (EURO 2012) i fodbold, har valgt at bosætte sig i Polen. Det danske mandskab skal bo i den polske by Kolobrzeg, der ligger ud til Østersøen.

LÆS MERE
Eksternt link: Hotel Gdansk