Ti polakker druknet i weekenden – 89 siden juni

Druknet i Polen
Det er varmt i Polen. Og varmen, alkohol og kådhed er årsagen til at ti polakker er druknet i weekenden, oplyser myndighederne mandag. Siden juni er 89 personer druknet ved de polske søer og strande. Billedet her er fra Sopot ved Gdansk. Arkivfoto.

WARSZAWA: Ti polakker er druknet i Polen i denne weekend. I alt er 89 polakker druknet siden første juni. Alkohol er en del af forklaringen.


Druknet: I weekenden skete det igen. Ti polakker er druknet i de polske søer og ved Østersø-kysten. Det bringer det samlede antal døde i drukneulykke op på 89 siden begyndelsen af juni.

Druknet med alkohol

Myndighederne oplyser at det er blandingen af kådhed, varme og alkohol der er årsagen til at mange polakker er druknet i badeulykker i Polen. Ulykkerne sker i de områder, hvor der ikke er livreddere langs kysten.

LINK: Redningstjenesten (polsk)

Mere nyt fra Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.