Uafgjort mod Tyskland ved håndbold VM 2021

VM Polen uafgjort mod Tyskland
Polen spillede uafgjort mod Tyskland i den sidste kamp ved VM 2021. Men det var meget tæt på en polsk sejr. Polakkerne blev nummer 4 i mellemrundens gruppe 1, og er dermed ude af VM. Til gengæld kan polakkerne glæde sig over, at næste VM 2023 bliver i Polen – og i Sverige. Foto: ZPRP.

CAIRO: Polen var foran i det meste af kampen, men fik kun uafgjort mod Tyskland i den sidste kamp ved håndbold VM 2021.


Polen fik uafgjort mod Tyskland i den sidste kamp ved håndbold VM 2021 i Egypten. Polakkerne var uden chance for kvalifikation til kvartfinalen, men en ottendels plads kunne sikre polakkerne adgang til blandt andet OL.

Uafgjort mod Tyskland

Det var polakkerne der kom bedst fra start, og efter de første 30 minutter stod der 12-11 til Polen foran Tyskland. Og polakkerne var bedst og førte gennem det meste af anden halvleg, men mod kampens afslutning kom tyskerne tættere på – og foran en enkelt gang. Kampen endte i et spændende opgør med slutresultatet 23 – 23.

Stillingen i mellemrunden

Efter at alle lande har spillet fem gange, og efter at Polen fik uafgjort mod Tyskland, så er slutstillingen i mellemrundens gruppe 1:

Spanien – 9 point
Ungarn – 8 point
Tyskland – 5 point
Polen – 5 point
Brasilien – 3 point
Uruguay – 0 point

EKSTERNT LINK: Stilling og resultater VM i håndbold 

Kvartfinalerne VM 2021 håndbold herrer
Kvartfinalerne VM 2021 håndbold herrer

VM 2023

Polakkerne kan rejse tilfredse hjem, efter et godt VM. Og Polen kan se frem til flere håndboldeventyr, når Sverige og Polen skal arrangere VM håndbold 2023.

Polen mod Ungarn
Polen er klar til næste kamp mod Ungarn ved håndbold VM 2021 i Egypten. Kampen kan være afgørende for landenes kvalifikation til kvartfinalen. Foto: ZPRP.

Mere sport fra Polen? Polen fik kun uafgjort mod Tyskland i den sidste VM kamp, og når ikke til kvartfinalen i denne omgang. Mere om polsk håndbold? Du kan gøre en forskel. Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men oplysning og kendskab er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod det fænomen. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Tryk på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer. På forhånd tak.