Udligner to minutter inde i overtiden mod England

Overtiden mod England
Polens Damian Szymanski udlignede to minutter inde i overtiden til resultatet 1-1. Robert Lewandowski og hans holdkammerater var tættere på en sejr en englænderne, men måtte alligevel med nød og næppe nøjes med uafgjort. Foto: PZPL.

WARSZAWA: Polen udlignede i overtiden, da Robert Lewandowski og hans holdkammerater spillede 1-1 mod England på polsk græs.

Polen udlignede onsdag aften i overtiden i VM-kvalen mod England på det nationale stadion i Warszawa. Det var ellers polakkerne der kom bedst fra start, og pressede i perioder englænderne i bund. Men det blev ikke til mål, så pauseresultatet var 0-0.

I anden halvleg kom England mere ind i kampen, der var hårdt spillet. Syv advarsler blev det til. Fem polske og to engelske gule kort. I det 72. minut lykkedes det englænderne at komme foran, og herefter forsøgte gæsterne at holde tempoet i kampen nede. Og Polen var tæt på flere gange.

I overtiden

Men det var først to minutter inde i overtiden, at det lykkedes polske Damian Szymanski at udligne til slutresultatet 1-1. Det uafgjorte resultat betyder at Polen nu er på tredjepladsen i gruppen, da Albanien fik tre point i sin kamp onsdag aften.