UEFA: Danske fodboldfans kan blive udelukket i Polen

Der er stor sandsynlighed for at de polske fodboldfans fra Rakow Czestochowa kommer til at sidde alene på tribunerne, når de tirsdag tager imod FC København i Champions League kvalen. Danske fodboldfans risikere udelukkelse efter dårlig opførsel i Prag. Foto: Rakow Czestochowa.

KØBENHAVN: Polske Rakow Czestochowa skal møde FC København, men danske fodboldfans kan blive udelukket fra kampen.


Danske fodboldfans fra F. C. København bliver måske udelukket fra at se kampen, oplyser UEFA til FC København. Fodbold entusiaster fra den danske hovedstadsklub skal vente med at bestille billetter, oplyser FC København. Klubben venter en afklaring fredag i denne uge, oplyses det på FC Københavns hjemmeside.

Danske fodboldfans udelukkes?

– Det (mulige forbud mod tilskuere, red.) skyldes, at klubben efter vores udekamp mod Dortmund i seneste sæsons Champions League gruppespil fik et betinget forbud mod at sælge billetter til klubbens udebaneafsnit, hvis der blev affyret pyroteknik, kastet med objekter eller var uroligheder inden for det næste år i en UEFA-kamp.

– Der var flere tilfælde af ovenstående i Prag tirsdag aften, og derfor har UEFA gjort os opmærksomme på, at det potentielt kan betyde, at denne betingede dom bliver udløst, og vi derfor risikerer ikke at måtte have fans med til kampen i Polen mod Raków Częstochowa, skriver FC København.

LINK: Nyhed fra FC Københavns hjemmeside

Polsk succesklub

Den polske klub Rakow Czestochowa, der har leveret utrolige succeser de senere år, skal ud i to playoffkamp mod FC København i UEFA Champions League kvalifikationen.

Kampen i Czestochowa spilles på tirsdag, den 22. august. Returkampen i Parken i København bliver den 30. august. Begge kampe spilles klokken 21.00.

Fredag ventes det afklaret, om danske fans kan følge FC København til den vigtige kamp mod Rakow Czestochowa.