Ukraine var sidste chance for Polens VM-drøm i fodbold

CHARKOW: Polens fodbold-landshold spillede i går VM-kvalifikation mod Ukraine og skulle vinde, hvis VM-drømmen skulle leve videre.

Det polske landshold mødte i går aftes Ukraine på det ukrainske stadion i Charkow. Polen skulle vinde kampen, hvis de stadig skulle have en chance for at komme med til fodbold-VM i Brasilien næste år.

To nervøse hold

Kampen var præget af nervøsitet på begge sider og første halvleg var præget af mange tabte bolde og spil, der ikke ville fungere. Første halvleg bød på to gode chancer for Polen, men endte 0-0.

Håbet slukket

I anden halvleg blev Polens VM-håb slukket, da Andrej Jarmolenko efter en polsk forsvars-fejl fik bolden midt i straffesparksfeltet og uden problemer kunne lægge den ind til 1-0. Målet faldt i 64. minut. Selvom Polen havde flere chancer efterfølgende, formåede de ikke at udligne.

Udsigt til trænerskifte

Der er nu udsigt til trænerskifte på det polske landshold. Det polske fodboldforbund PZPN har i længere tid ladet mærke, at den nuværende træner Waldemar Fornalik ville få lov lov at afslutte VM-kvalifikationen, men at han ikke ville kunne fortsætte efter et nederlag.