Uofficielt: Navn på ny træner for fodboldlandsholdet

Den nye træner for fodboldlandsholdet bliver den 50-årige Michal Probierz der er træner for Polens U-21 landshold. Oplysningen er stadig uofficielt, og den nye træner præsenteres onsdag middag. Foto: PZPL.

WARSZAWA: Der er sat navn på den nye træner for fodboldlandsholdet. Det bliver den 50-årige træner for Polens U-21 landshold.


Der er sat navn på den nye træner for fodboldlandsholdet. Det bliver den 50-årige Michal Probierz der indtil i morgen, er træner for Polens U-21 landshold. Først onsdag ved vi med sikkerhed, hvem den nye træner bliver.

– Ifølge vores oplysninger er sagen allerede afgjort, og Fernando Santos vil blive efterfulgt af den nuværende træner for U21-landsholdet, Michal Probierz, skriver Weszlo.pl tirsdag aften.

U-21 træner for fodboldlandsholdet

Mange havde ventet at det blev Marek Papszun, den succesfulde og tidligere træner for mesterklubben Rakow Czestochowa, der blev ny landsholdstræner for fodboldherrerne. Han har også været til møde med formanden for det polske fodboldforbund Cezary Kulesza. Han ifølge flere kilder, bliver det altså den nuværende U-21 træner der får jobbet.

Den nye træner bliver præsenteret på et pressemøde onsdag middag på Hotel Hilton i Warszawa.

Opdateret og bekræftet – onsdag, den 20. september kl. 9.00

LINK: Den nye landstræner (kun polsk)

 

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark mest muligt.

Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.