Verdens bedste tennisspiller skriver ny historie

Verdens bedste tennisspiller
Verdens bedste tennisspiller blandt kvinder, 21-årige Iga Swiatek vandt for 35. gang i træk i WTA-touren. Dermed har den unge polak tangeret en Williams rekord fra år 2000. Her ses hun lige efter sejren - tydeligt bevæget. Privatfoto.

PARIS: Verdens bedste tennisspiller – polske Iga – vandt overbevisende sin 35. sejr i træk. Hun har nu tangeret Serena Williams rekord.


Verdens bedste tennisspiller Iga Swiatek, der lige er fyldt 21 år, har vundet sin 35. sejr i træk i WTA Touren. Dermed tangerer hun Venus Williams rekord fra 2000, som også vandt 35 kampe i træk.

Iga Swiatek vandt lørdag grand slam-turneringen French Open for anden gang i tennis karrieren. Hun besejrede den 18-årige amerikaner Coco Gauff med cifrene 6-1 og 6-3.

Verdens bedste tennisspiller:

Den 21-årige polak er naturligvis glad for sejren. På de sociale medier skriver hun blandt andet:

– En vigtig ting jeg har lært gennem de sidste to år er bevidstheden om, at det eneste, du kan gøre, og det, du kan kontrollere, er det du gør – dit arbejde. Din indsats, dit engagement. Det er, hvad mit hold og jeg prøver at gøre hver eneste dag, dag ud og dag ind – og skridt for skridt. Nogle gange med små skridt og andre gange med et kæmpestort skridt, som i dag. Og her er vi sammen i et vidunderligt øjeblik efter sådan en utrolig indsats sammen. Det er tid til at stoppe op et øjeblik, nyde det, holde en pause, slappe af og sætte pris på hver eneste lille ting. Tak tennis! Du udfordrer mig hele tiden, men jeg sætter pris på alt, hvad du giver mig, skriver den 21-årige tennis darling, Iga Swiatek, der er verdens bedste tennisspiller.

LINK: Kvindernes WTA ranking liste

Polske Iga skriver ny international tennishistorie

Støt polennu.dk – giv en hund 100,00