VM-fodbold: Polen møder Rusland i Moskva

Rusland Polen VM fodbold
Kritikere af den polske landstræner, men at han satser alt for defensivt. Det siger en tidligere landsholdsmålmand. Lad Lewandowski og hans kammerater spilles som de gør i de store udenlandske klubber, ved at satse mere offensivt. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polen skal møde Rusland ude i det næste opgør på vej mod fodbold-VM næste år. Kun vinderen går videre.


Polen skal møde Rusland i den næste kamp forud for VM 2022 i Qatar i fodbold næste vinter. Det blev afgjort ved en lodtrækning i Zürich. Det bliver den 24. marts i Moskva. Kampen er en vind eller forsvind kamp, og vinderen skal i kamp igen den 29. marts, og møde vinderen af opgøret mellem Sverige og Tjekkiet.

Tre ud af tolv går videre

Opgøret står mellem 12 nationer, ti der næstbedst i de indledende puljer og to fra Nations League. Tre hold går videre til slutrunden næste år. Lodtrækningens resultat betyder også, at Portugal eller Italien, ikke kommer med til VM-slutrunden. Kun et af holdene har chancen.

Danmark er i forvejen kvalificeret til VM 2022.

Mere fodbold fra Rusland og Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.