VM i Polen uden publikum af frygt for virus

Den 14. udgave af VM i computerspil – IEM 2020 – bliver gennemført uden publikum af frygt for den udbredte corona-virus. Det første polske tilfælde med den farlige virus, blev konstateret torsdag i Lodz. PR-foto.

KATOWICE: Tusindvis af mennesker er kommet til Polen, men myndighederne har lukket af for publikum til VM i computerspil af frygt for corona-virus.


Finalen i VM for computerspil, Intel Extreme Masters 2020 (IEM), der gennemføres for 14. gang i den polske by Katowice, bliver afviklet uden fysisk deltagelse af publikum. Det har de lokale og regionale myndigheder besluttet, af frygt for at få corona-virus til byen. Beslutningen blev truffet torsdag, men mange forventningsfulde deltagere fra hele verden, er allerede mødt op i Katowice.

Pengene tilbage

Arrangøren har lovet, at alle der har købt billetter får pengene tilbage. De polske læger advarer om smittefaren, og selv om den polske regering fastholder der ikke er tilfælde af smittede i Polen, så blev en 25-årig polsk kvinde fra Lodz torsdag diagnosticeret med carona-virus.

De lokale og regionale myndigheder i området, oplyser dog, at der ikke er konstateret nogen tilfælde af corona-virus i deres region.

Live på dansk tv

VM i computerspil transmitteres direkte på dansk tv. Det er TV2 Zulu der følger mesterskaberne fra Katowice.