Warszawa stadion bliver ikke klar til fodbold EM 2012

Byggeriet_af_Warszawas_nye_stadion_Iben_Molgaard_Madsen

Det nye nationalstadion i Warszawa i slutningen af marts, hvor åbningskampen til EM 2012 fodbold efter planen skal spilles, er ramt af forsinkelser – entreprenør tror ikke på, at det nye stadion bliver færdigt til tiden. Foto: Iben Molgaard Madsen.


WARSZAWA: Byggeriet af Polens nye nationalstadion er forsinket – entreprenørformand tror ikke på, at det står klar til åbningskampen ved EM 2012 i fodbold.


Forsinkelser har ramt byggeriet af Polens nye nationalstadion i Warszawa, der næppe står klar til åbningskampen den 8. juni, skriver dagbladet Puls Biznesu.

En leverandør til det nye stadion siger til polske Puls Biznesu, at det er usandsynligt, at tidsplanen overholdes, og at det nye stadion står færdig den 8. juni. Entreprenøren siger, at det bliver umuligt at indhente forsinkelserne.

El og kloaksystemer

Det er store forsinkelser i leverancerne af el- og kloaksystemer, som skulle være installeret ved udgangen af februar, der har stoppet byggeriet.

Entreprenøren siger, at el og kloaksystemerne tidligst er klar i juni, men formentlig først ved årets udgang.

200 millioner zloty

De manglende leverancer, der repræsenterer en værdig på 200 millioner zloty, betyder, at andre entreprenører ikke kan gøre deres arbejde færdigt efter tidsplanen, som i forvejen er presset.

Det har ikke været muligt at få oplysningerne bekræftet hos Warszawa Stadions ledelse.