Polen vinder sidste testkamp i sidste minut

Polen vandt over Tyrkiet i sidste minut forud for EM 2024 i fodbold. Ved kampstart blev Robert Lewandowski hyldet for siden kamp nummer 150 i hvidt og rødt. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polens fodboldlandshold vandt mandag aften den sidste testkamp før EM i Tyskland i sidste minut af kampen.

Polens fodboldlandshold er klar til EM 2024 i Tyskland efter en sejr i sidste minut i den sidste testkamp. Det var mod Tyrkiet hjemme på det nationale stadion.

Det var også den polske anfører Robert Lewandowskis kamp nummer 150 og det blev også markeret ved kampstart.

(Fortsættes under)

Polen videre til EM-slutrunden efter straffespark

Polen kom foran 1 – 0 efter 12 minutters spil, og der blev ikke scoret mere i første halvleg, men polakkerne var under hårdt pres af et velspillende tyrkisk mandskab. Topscorer Lewandowski blev skiftet ud efter 32. minutters spil. I det 77. minut i anden halvleg lykkedes det for Tyrkiet at få udlignet. Det fik polakkerne frem på banen, og i sidste minut lykkedes det Nicola Zalewski med et pragtmål at score til kampens slutresultat 2 – 1 til de hvid-røde.

Den 16. juni spiller polakkerne den første kamp ved europamesterskaberne (EURO 2024) mod Holland. Polen møder herefter Østrig den 21. juni og Frankrig den 25. juni.

Polen vandt hjemme over Ukraine i venskabskamp

Sidste minut eller ej – vi har fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde – f.eks. med et engangsbeløb på 200 eller 500 kroner. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.