Advarsler om sne og hård frost i nord og syd

Snestorm
Mere snestorm og kulde på vej til Polen allerede fredag. I weekenden ventes temperaturer på ned til minus 20 grader. Arkivfoto.

WARSZAWA: Myndighederne udsender advarsler om snestorme og hård frost i de sydlige og nordlige egne af Polen. Temperaturer ned til minus 20 grader.


Snestorme og hård frost er hvad der venter i Polen de kommende dage. Natten til 2. juledag falder temperaturen ned til mellem 15 og 20 minusgrader. Værst i de sydlige og nordlige egne af Polen.

Det polske vejr institut IMWM udsender advarsler for flere regioner i Polen, men ikke alle. Det bliver koldest i den sydlige del af Polen og i den nordvestlige del. Omkring Szczecin og Poznan i det nordlige Polen kommer der hård frost de kommende dage, mens det er mindre slemt i nordøst ved Gdansk.

Også i det sydlige Polen, omkring Krakow og Czestochowa, ventes der snestorme og minus grader på cirka 15. Her ventes der også snefald på cirka 10 centimeter.

LINK: Se det aktuelle vejr

Årets laveste temperatur: minus 30,8 grader

Mere nyt om hård frost fra Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00