BEKRÆFTET: Præsident Joe Biden kommer til Polen

Joe Biden
Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen den 20. februar, og bliver til og med den 22. februar, bekræfter Det Hvide Hus. Arkivfoto.

WARSZAWA: Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen den 20. februar, bekræfter Det Hvide Hus fredag aften.


Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen den 20. februar, og bliver til den 22. februar. Det bekræfter Det Hvide Hus fredag aften.

Joe Biden tale med den polske præsident Andrzej Duda om “bilateralt samarbejde, og om den fælles indsats for at støtte Ukraine og styrke NATO. Derudover vil Biden mødes med lederne af landene i NATO’s østlige flanke for at bekræfte USA’s forpligtelse til det fælles forsvar.

(Artiklen fortsættes under)

Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen

Joe Biden tale til Ukraine

– Derudover vil præsident Biden holde en tale forud for årsdagen for den brutale og uprovokerede invasion af Ukraine, hvor han vil fortælle, hvordan USA mobiliserede verden for at støtte det ukrainske folk, mens de kæmpede og forsvarede deres frihed og demokrati, hedder det i en kommentar fra Det Hvide Hus.

USA’s ambassadør i Polen, Mark Brzezinski, siger til det uafhængige TVN24, at besøget er et meget klart signal, der viser vigtigheden af det ​​polsk-amerikanske samarbejde og alliancen i forbindelse med Ruslands brutale aggression mod Ukraine.

– USA vil fortsat stå sammen med Ukraines folk, lige så længe det er nødvendigt, sagde ambassadøren.

LINK: Det Hvide Hus, Washington

 

Støt polennu.dk og få mere viden

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

 

LINK: Støt polennu.dk og få flere gratis nyheder