Chokstart for Polen: To mål på tre minutter

chokstart EM fodbod
Det var en chokstart, og der var ingen mål i Robert Lewandowski fredag aften. Polen tabte til Tjekkiet i den første EM—kvalifikationskamp.

PRAG: Polens nye træner fik noget af en chokstart, da landsholdet kom bagud med to mål efter de første tre minutter af kampen mod Tjekkiet.

LÆS  Polske Kamil Wilczek stopper i FC København

Det blev ikke mindre end en chokstart, da Polens fodboldlandshold mødte Tjekkiet i Prag fredag aften. I det første minut kom tjekkerne foran 1 – 0, og i det tredje minut stod der pludseligt 2 – 0 til Tjekkiet. Selv om polakkerne havde det meste af spillet blev det ikke til mål, men det blev til to advarsler til tjekkerne.

Og trods dobbeltudskiftning i anden halvleg, så var det Tjekkiet der igen kom på måltavlen til 3 – 0 efter 65. minutters spilletid. Polen fik dog et trøstemål i det 87. minut, og

De to hold er i EM kvalifikationsgruppe med Albanien, Færøerne og Moldova forud for EM 2024 i Tyskland.

Chokstart for ny landstræner

Resultatet er en katastrofe for den nye landstræner, Fernando Santos. Den 68-årige Santos overtog jobbet i januar, efter at have været landstræner for Portugal, som han fik EM-guld med i 2016. Santos bliver allerede nu voldsomt kritiseret i de polske medier, efter chokstart og nederlag til Tjekkiet. Det var hans første kamp som landstræner.

Polske medier betegner kampen som den ringeste af et polsk landshold i umindelige tider. Polen har aldrig været bagud i en kamp efter et minuts spilletid.

Tjekkiet – Polen 3:1 (2:0)
1:0 – Ladislav Krejci 1′
2:0 – Tomas Cvancara 3′
3:0 – Jan Kuchta 64′
3:1 – Damian Szymanski 87′

(Artiklen fortsættes under)

Polen får ny træner til fodboldlandsholdet tirsdag

LINK: Polen får ny træner til fodboldlandsholdet

Støt polennu.dk – med lidt hver måned

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned

LÆS  Polske Kamil Wilczek stopper i FC København

LÆS  Lech Poznan skrev ny fodboldhistorie i Italien