Danmark åbner for indrejse fra Polen

Danmarks udenrigsminister Jeppe Kofod vil ikke give efter for polske trusler mod EU om veto, for at fjerne en aftalt retsstatsmekanisme. Arkivfoto.

OPDATERET: Den danske regering har netop besluttet, at familie og venner fra Polen er velkomne i Danmark fra på mandag.


SE KORREKTION/PRÆCISERING I ARTIKEL FRA 17. JUNI HER

Sommeren er reddet for mange dansk-polske familier og venskaber. Det har den danske regering netop besluttet, oplyser Danmarks ambassade i Polen.

Fra mandag gælder der nye regler, som betyder at man trods corona-truslen kan rejse til Danmark fra Polen. Det er nye generelle vilkår, der giver de nye muligheder. Se meddelelsen og link til dansk politis beskrivelse af indrejseregler herunder.

LÆS MERE OM INDREJSE TIL DANMARK

Mere nyt fra Polen på dansk?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.