De danske håndbolddrenge er ankommet i Gdansk

Håndbolddrenge VM Gdansk
De danske holdbold drenge ankom torsdag eftermiddag til Gdansk, hvor de skal spille semifinalen mod Spanien. Foto: Lars Møller.

GDANSK: De danske håndbolddrenge er kommet til Polen. Fredag klokken 18.00 spiller de semifinale i Ergo Arena Gdansk/Sopot mod Spanien.


De danske håndbolddrenge ankom til Lech Walesa Gdansk Airport i Polen torsdag eftermiddag. Fredag gælder det semifinale-opgøret mod Spanien.

Da Sverige og Polen begge er værter for VM 2023, fastholder svenskerne hjemmebanen i Stockholm, mens danskerne indtager Gdansk.

Højdramatiske scener i Gdansk

Den danske landstræner Nikolaj Jacobsen sagde til DR efter Danmarks sejr over Ungarn på 40-23 i VM-kvartfinalen, at han er ligeglad med, om fredagens kvartfinale skal spilles i Stockholm eller i Gdansk, hvor Spanien vandt en dramatiske kamp med 35-34-sejr efter to gange forlænget spilletid mod Norge, der nu er ude af VM. I dag kom træneren og holdet til Gdansk.

Det danske landshold bor på Mercuri hotel tæt på Ergo Arena, hvor semifinalen sættes i gang fredag. Danmark og Polen spiller i samme farver, og da Polen er ude ventes det at mange polakker vil støtte Polen. For de danske håndboldfans, er det lidt sværere. Mange følger Danmark i Sverige, men en særlig regel betyder, at Danmark nu skal spille semifinalerne i Polen.

Kampen begynder klokken 18.00.

LINK: VM-håndbold 2023: Flere resultater

Katastrofalt VM-håndbold nederlag til Polen mod Slovenien 

 

LINK: Katastrofalt nederlag til Polen mod Slovenien

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

 

Støt polennu.dk og få mere viden

LINK: Støt polennu.dk og få flere nyheder