Koncerter aflyst ved Polens største musikfestival

Gdynia Musikfestival
Polens største musikfestival – Opener i Gdynia – måtte fredag bede publikum om at forlade festivalpladsen omgående. To koncerter blev aflyst. Foto: Piotr Tarasewicz/Opener.

GDYNIA: Polens største musikfestival Opener i Gdynia, måtte evakuere publikum og aflyse flere koncerter på grund af ekstreme vejrforhold.


Polens største musikfestival – Opener i Gdynia – er slut. Siden den 29. juni har festivalen samlet tusindvis af musikfan. Opener er Polens svar på Roskilde Festivalen – og der er skam også en orange scene i Gdynia.

Opener festivalen er genoptaget efter corona-aflysninger, men fredag måtte arrangørerne aflyse to koncerter og evakuere publikum. Et kraftigt uvejr hærgede i kystområdet ved den nedlagte flyveplads i Gdynia.

Tre polske musik festivaler er blandt Europas bedste

Aflyste koncerter på musikfestival

Uvejret betød, at publikum måtte evakueres og koncerterne med Dua Lipas og Meghan Thee Stallions fredag aften klokken 19.00. Det er første gang, at vejret aflyser koncerter ved festivalen. Klokken 22.30 blev festivalen genoptaget.

Det var en ekstrem vejrsituation med hagl og kraftige storme, der var årsagen. Redningstjenesterne blev fredag aften kaldt ud mere end 700 gange, skriver PAP.

LINK: Open’er festivalen i Gdynia

 

polennu.dk har ingen betalingsmur. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.