Ni timers sejlads til Polen med ny færgerute

Ny færgerute Polen
Finnlines har åbnet ny færgerute til Polen. Der er tale om en luksusfærge, og sejladsen mellem Malmø og Swinoujscie tager næsten ni timer. Foto: Copenhagen/Malmø Port.

KØBENHAVN: En ny færgerute er åben til den polske havneby Swinoujscie. Turen tager ni timer, men det er en færge med mange muligheder.


En ny færgerute til Polen har set dagens lys. Det er finske Finnlines der har åbent en ny rute fra Malmø til Swinoujscie i Polen. Der er daglig afgang fra Malmø om morgenen, og ni timer senere (8 timer og 45 minutter) er man i Polen. Færgen returnerer til Sverige om aftenen fra Swinoujscie.

Ny færgerute kun for bilister

Det finske rederi – som har italienske ejere – oplyser, at det i øjeblikket kun er muligt at komme med færgen, hvis man kører i bil eller autocamper. Det vil sige, at f.eks. fodgængere, cyklister og motorcyklister ikke kan rejse med færgen.

(Fortsættes under)

Ny færge indsat mellem Ystad og Polen

Flere færger til Polen

Langs den svenske kyst ud til Østersøen er der flere færgeruter til flere polske byer. Frem til 2009 drev det polske selskab Polferries en rute fra København til Swinoujscie. Læs mere om nogen af færgerne på linket.

LINK: Færger til og fra Polen (Polferries)

Færgeruten mellem Danmark og Polen stopper

Færger til Polen eller ej. Vi har fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 eller DKK 500,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.