Ny polsk spillefilm er et drama på Bornholm

Fucking Bornholm
Fucking Bornholm, er titlen på en polsk spillefilm der får premiere 6. maj på verdens største online-filmdatabase. Her ses hovedrolleindehaverne i et af filmens dramatiske højdepunkter. Foto: IMDD.

KØBENHAVN: I maj får en ny polsk spillefilm om polakker på forlænget weekend til Bornholm premiere. Filmens titel er Fucking Bornholm.I næste måned får en ny polsk spillefilm med titlen: Fucking Bornholm premiere på verdens største online filmdatabase; IMDB.

LINK (IMDB): Filmen Fucking Bornholm

Filmen er et drama om en gruppe polakker i 40’erne, der tager færgen til Bornholm for at holde ferie sammen med deres børn. Det har de gjort mange gange før. Men turen udvikler sig ikke helt som forventet.

Filmen er en skildring af ​​nutidens 40-årige, et nutidigt komedie-drama, der berører emnet identitet på et tidspunkt, hvor de mønstre vi kender, er holdt op med at betyde noget. En gruppe venner med deres børn tager på en lang weekendtur, som de har gjort i årevis på Bornholm. Et sammenstød mellem deres børn har udløst en krise. Hvert par ser ud til at være lykkelige, men er det i virkelig sådan?

Filmen, der får online premiere den 6. maj, er optaget på de polske strande ved Koszalin, Mielno og Ustronie Morskie. Filmens instruktør er den prisvindende Anna Kazejak.

Se traileren til filmen Fucking Bornholm her:

****ing Bornholm | oficjalny zwiastun

Polens største spillefilm festival begyndt i Gdynia

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned