Nye flyruter til Gdansk og Katowice fra København

SAS Gdansk
Lech Walesa Airport Gdansk vil fra oktober tage imod endnu flere fly fra København. Tre selskaber flyver direkte til Østersøbyen – det er SAS, Wizz Air og Ryanair. Arkivfoto.

KØBENHAVN: Nye flyruter til Gdansk og Katowice. Fra oktober vil Wizz Air flyve fra København Lufthavn direkte til de to polske lufthavne.


Flere flyruter til Gdansk: Wizz Air begynder fra oktober at flyve til Gdansk og Katowice fra København Lufthavn. Samtidig tyder alt på, at Wizz Air siger farvel til Sturup lufthavnen i Malmø, hvorfra man i dag kan flyve til de to polske destinationer.

Første afgang til de to polske byer fra København bliver den 29. oktober, og der er åbnet for billetsalget.

Tre direkte flyruter til Gdansk

Man kan i forvejen flyve med både SAS og Ryanair til Gdansk fra København, mens det bliver den første direkte rute til Katowice fra København.

Gdansk er blevet et populært rejsemål for danskere, der i stadig stigende grad besøger den historiske by, hvor Anden Verdenskrig begyndte, og hvor den efter mange polakkers opfattelse også sluttede med strejkeleder Lech Walesas oprør på skibsværftet i Gdansk.

LÆS OGSÅ:  Det er nemt at være barn og turist i Gdansk

Det er nemt at være barn og turist i Gdansk

LÆS OGSÅ:  Det er nemt at være barn og turist i Gdansk

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

Støt polennu.dk og Polen i Danmark