Polen videre til mellemrunden – men det var ved at gå helt galt

Polen i mellemrunden
De polske fodboldfans på hjemmebane, kom igennem hele følelsesregistreret, da Polen knebent vandt over Saudi Arabien, og de hvid-røde er videre til mellemrunden i Polen. Foto: PZPL.

KATOWICE: Polen var overraskende bagud mod Saudi Arabien i den sidste kamp, som var afgørende for adgangen til mellemrunden.

Polen er videre til mellemrunden, men det var langt fra overbevisende. Selv om Saudi Arabien burde være en nem modstander for Polen, så var Saudi Arabien foran med to mål flere gange i første halvleg. Polen kunne gå til halvlegen med mindst mulig føring 13 – 12.

Det gik bedre for polakkerne i anden halvleg, og de hvid-røde var foran flere gange med fem mål, men mod kampens afslutning blev det igen unødigt spændende, da Saudi Arabien halede ind på Polen. Kampen endte dog 27 – 24 i Polens favør, der dermed er klar til mellemrunden. Saudi Arabien er ude, og Frankrig er videre med maksimumpoint.