Polens regering corona-lukker Warszawa regionen

corona-lukker warszawa
Nu er det også slut med at bo på hotel i den polske hovedstad Warszawa, der corona-lukker fra på mandag. I alt lukkes fire polske regioner. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.

WARSZAWA: Polens sundhedsminister har netop meddelt, at den polske hovedstad og en region i det vestlige Polen corona-lukker mandag.


Polens hovedstad corona-lukker.

Polens sundhedsminister Adam Niedzielski har torsdag eftermiddag meddelt at Warszawa-regionen og Lubuski-regionen, der grænser op til Tyskland ved Berlin, corona-lukker fra på mandag. Det er en eksplosiv udvikling i smittetallene, der har fået ministeren til at indfører yderligere begrænsninger.

LINK TIL MYNDIGHEDERNE – FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE

Corona-lukker fire regioner

Forinden havde ministeriet meddelt, at Gdansk-regionen også skal lukke ned allerede fra lørdag. En naboregion mod øst er allerede lukket ned.

– Hoteller bliver lukket, indkøbscentre får yderligere begrænsninger for deres drift, alle kulturinstitutioner, herunder svømmehaller og sportsfaciliteter vil blive lukket, sagde sundhedsministeren i dag.

LÆS OGSÅ: Regering lukker Gdansk 13. marts 

De øvrige restriktioner i Polen fortsætter efter planen frem til den 28. marts.

Flere nyheder om regioner der corona-lukker? Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men kendskab og viden er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod fordomme. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer. PS! Når du betaler, vil vores betalingssystem – efter nye EU- regler pr. 1 februar – kræve en bekræftelse med SMS eller via NemID. Vi beklager.

EKSTERNT LINK: Rejsevejledning Polen – Udenrigsministeriet