Fire såret i russisk angreb tæt på grænse til Polen

Russiske
Russiske missiler ramte flere mål i Ukraine i nat og i morges. Tæt på den polske grænse blev fire såret ved angrebet. Rusland har affyret mere end 40 missiler fra skibe i Sortehavet mod mål overalt i Ukraine. Arkivfoto.

LVIV: Fire personer blev såret i nat, da langtrækkende russiske missiler ramte flere mål i det vestlige og nordlige Ukraine.

LÆS  Forbud mod import af korn og andre fødevarer fra Ukraine

Fire personer er blevet såret, da russiske missiler i nat ramte en lang række mål i det nordlige og vestlige Ukraine. Tre af dem fik få skader, men en fortsat er i kritisk – men stabil tilstand. De er alle kørt til hospitalet. De russiske missiler slog ned under 80 kilometer fra den polsk-ukrainske grænseovergang Medyka. I marts dræbte russiske raketter 35 personer og sårede 135 samme sted.

 – Missilerne blev affyret fra russiske skibe i Sortehavet, oplyser den regionale militærchef Maksym Kozytskyi.

– Omkring klokken fire i nat blev en militær installation i Yavoriv-distriktet ramt af et missilangreb. Ifølge de foreløbige oplysninger skød West Air Force Command to missiler ned. Desværre ramte fire andre missiler målet, siger Kozytskyi.

40 russiske missiler over Ukraine

Rusland har lørdag morgen affyret mere end 40 missiler mod Chernihiv-regionen og Zhytomyr-regionen. Ti af dem er skudt ned af ukrainerne. Der er også meldt om eksplosioner i Lviv-regionen, Ternopil-regionen samt Kiev-og Kharkiv-regionerne.

polennu.dk har ingen betalingsmur
Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

 

LÆS  Forbud mod import af korn og andre fødevarer fra Ukraine

 

LÆS  Polen vil sænke fjendtlige skibe og ubåde i Østersøen