Copenhagen Post med fokus på Polen

  Copenhagen_Post_maj_2012_om_Polen_polennu

  Copenhagen Post nr. 22 (1. – 7. juni) med 16 siders tillæg om Polen på engelsk. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den respekterede engelsksprogede ugeavis, Copenhagen Post, er udkommet med 16 sider tema om Polen i denne uge.


  Den seneste udgave af det populære Copenhagen Post, som er Danmarks eneste engelsksprogede ugeavis, er i denne uge udkommet med et 16 siders tematillæg om Polen. Det er det forestående EM 2012 i fodbold, der er anledningen til tillægget, som er alt andet end et fodboldtillæg.

  Ambassadør indledning

  På de 16 sider kommer læseren på en rundtur i Polen. Den polske ambassadør i Danmark, Rafel Wisniewski, har givet de indledende kommentarer til temanummeret om Polen, og en lang række skribenter skriver om forskellige polske forhold, fra madopskrifter, vindteknologi, polsk historie, polsk turisme, den danske EM-lejr i Polen og mange andre emner.

  Egen skribent

  polennu.dk’s erhvervsredaktør, Bjarne Jensen, er blandt skribenterne i tillægget, og har skrevet flere artikler, bl.a. om de turiststeder, der er på Unesco-listen i Krakow-området, og om den danske EM-base i Kolobrzeg.

  To danskere

  Chefredaktøren for Copenhagen Post, Kevin McGwin, har også skrevet en artikel om danskers vurdering af polakkerne. Han har talt med Danmarks afgående ambassadør i Polen, Thomas Østrup Møller, og polennu.dk’s chefredaktør, Jens Mørch, om deres syn på Polen og polakkerne.

  Copenhagen Post, med tillægget om Polen, kan købes i bladkiosker til og med onsdag.