Dansk succes-træner forlader de polske kvinder

  foto_maja_giannoccaro_kim_rasmussen_landstraener_haandbold_polen_damer_polennu

  Den danske træner for de polske kvinder, Kim Rasmussen, har i dag besluttet, at forlade jobbet som landstræner i Polen. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den danske succestræner for de polske håndboldkvinder, Kim Rasmussen, har besluttet at forlade sit job som landstræner.


  Den danske succestræner for de polske håndboldpiger, Kim Rasmussen, har i dag meddelt det polske håndboldforbund, at han ikke fortsætter i jobbet som landstræner når hans kontrakt udløber til sommer.

  Seks år på posten

  Kim Rasmussen blev træner for de polske kvinder i 2010, og selv om mange tvivlede på valget af den unge dansker den gang, så er enhver tvivl bragt til skamme efter danskerens mange resultater sammen med de polske håndboldpiger.

  2 x 4. plads

  Ved VM i 2013 blev Polen nummer fire, efter et nederlag til de danske håndboldpiger om bronze. I december sidste år blev det til endnu en fjerdeplads ved VM i Herning.

  EM kval

  Kim Rasmussen er ifølge det polske håndboldforbund med, når Polen spiller EM-kvalifikationskampe i juni mod Finland og Slovakiet.

  Bekræftet

  Kim Rasmussen bekræfter overfor polennu.dk oplysningerne om, at han stopper som landstræner for Polens håndboldpiger.

  – Jeg vil gerne takke de mange dejlige fans for den store støtte vi har fået. Jeg kommer til at savne de polske piger, og jeg ved at det bliver svært når vi når til juni, siger Kim Rasmussen.