Er du træt af at læse polennu.dk?

Den 18. januar er det 15 år siden polennu.dk gik online – fra oktober 2008 med daglige nyheder. Vi har opdaget en teknisk fejl, der har påvirket spredningen af vores nyheder samt muligheden for at donere et frivilligt økonomisk bidrag til polennu.dk. Foto: PN Teknik.

KØBENHAVN: Hvis du er træt af at læse polennu.dk – eller ikke kan læse vores tekster, så har vi en god nyhed til dig.

LÆS  Chefredaktør: TVN24 vil fortsætte uden tilladelse

Vi ved det godt.

Det kan være trættende at læse polennu.dk. Så fra i dag og hver dag fremover, kan du få læst vores artikler op af en blid kvindestemme. Hun har endnu ikke helt lært at udtale alle polske navne korrekt, men det kommer nok. Så fra i dag kan du vælge at få læst de daglige nyheder fra Polen op på dansk, så slipper du for at læse. Tryk på ikonet i toppen af artiklen: LYT TIL ARTIKLEN – så kommer der lyd på.

Vi håber, at mange faste og nye læsere og nu lyttere, vil finde vej til polennu.dk.

Tryk på ikonet i toppen af artiklen, så får du artiklen læst op.

Ikke træt af polennu.dk?

Hvis du ikke er træt af polennu.dk, og ønsker at vi levere endnu flere nyheder fra Polen hver dag – uanset om det er i tekst, lyd, film eller billeder, så kan du hjælpe os på vej. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med.

Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

Tak for opmærksomheden og dit eventuelle bidrag.

 

 

LÆS  Chefredaktør: TVN24 vil fortsætte uden tilladelse

LÆS  Seks polske sejlskibe til Tall Ships Races i Esbjerg