Europas største center for iværksætter-virksomheder åbner i Warszawa

  nationale-stadion-warszawa

  Iværksættercenteret får lokaler i det kontorkompleks, som ligger under tribunerne på det nationale stadion i Warszawa. Arkivfoto


  WARSZAWA: Der bliver plads til omkring 850 iværksætter-virksomheder i et nyt center, som til juni åbner i forbindelse med Polens Nationale Stadion i Warszawa


  Unge iværksættere fra Polen, samt det øvrige Central- og Østeuropa, får snart en ny mulighed for at sætte ekstra skub i deres forretning.

  Til juni åbner et stort iværksættercenter i en af Warszawas største kontorbygninger, som ligger i forbindelse med det nationale stadion. Initiativtagerne benævner centeret som det største af sin art i Europa.

  Iværksættere fra andre lande

  Centeret får navnet Business Link Narodowy og bliver på i alt 5.000 kvadratmeter, hvor der bliver plads til op mod 850 små virksomheder.

  – Jeg tror på, at Warszawa kan blive et centrum for iværksættere fra hele regionen, siger Daniel Zuk til polska.pl. Han er en af grundlæggerne af Business Link Narodowy.

  – Ud over de bedste, polske start-ups tror jeg på, at vi også kan tiltrække udenlandske virksomheder, særligt fra Central- og Østeuropa, siger Daniel Zuk

  Faciliteter og rådgivning

  Virksomheder fra Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet og Litauen har allerede vist interesse for at blive en del af det nye center.

  Ud over deres egne lokaler vil virksomhederne få adgang til it-faciliteter, laboratorier og mødelokaler.

  Desuden vil Business Link Narodowy tilbyde dem rådgivning, kurser og coaching i at drive en virksomhed.