Fortsat flere corona-tilfælde i Polen

corona test
Lørdagens corona tal viser at hver fjerde corona test er positiv, men at dødstallet er lavere end de foregående dage. Arkivfoto.

WARSZAWA: Antallet af bekræftede covid-19 syge er nu oppe på 32.227. Antallet af corona-relateret dødsfald er på 1.359 i Polen.

LÆS  Nye rejseregler mellem Polen og Danmark trådt i kraft

Det seneste døgn er 296 polakker blevet konstateret smittet med covid-19 sygdommen, tre er døde med den frygtede sygdom i kroppen. Det bringer det samlede antal smittede op på 32.227, og dødstallet op på 1.359.

De 130 af de smittede er fra Katowice området, hvor smitten har spredt sig eksplosivt i flere kulminer. I hovedstadsområdet er 33 blevet smittet det seneste døgn.

De seneste dødsfald er to kvinder på 50 og 79 år fra byen Racibórz i det sydlige Polen, og en 85-årig mand i Tychy ved Katowice, oplyser Polens sundhedsministerium. I alle tre tilfælde, var de ramt af andre alvorlige sygdomme i forvejen.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

1.899 polakker er indlagt med corona-syge, og 72 af dem ligger i respirator.

Polen opretholder fortsat en række restriktioner, som du kan læse mere om på nedenstående link på dansk.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

Mere om covid-19 i Polen?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

 

LÆS  Polen lukker mere ned med nye corona-restriktioner

LÆS  Nye rejseregler mellem Polen og Danmark trådt i kraft