Nyd solen og varmen – frost på vej i næste uge

Corona Polen
Nyd forårs solen og varmen, for den kommende uge byder på frostgrader, oplyser IMGW. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.

WARSZAWA: Nyd solen og varmen i disse dage – allerede fra weekenden bliver det koldere – og den kommende uge byder på frost.

LÆS  Voldsomt uvejr rammer Polen de næste dage

Nyd solen og varmen i disse dage. Allerede fra weekenden skifter vejret mange steder i Polen, oplyser Polens Meteorologiske Institut IMGW.

Fredag kan man nyde både solen og varmen, især i det sydlige Polen hvor der ventes temperaturer på op til 21 grader. Der vil dog forekomme byger og tordenbyger.

Der kommer mere regn i løbet af weekenden, der kommer kraftige vinde og temperaturerne falder. Søndag ventes temperaturen at være under 10 grader i de fleste polske regioner.

Solen og varmen forsvinder

Fra mandag går regnen over til sne, temperaturen falder, og mange steder vil sneen blive liggende. Det ventes at temperaturen kommer under frysepunktet i den kommende uge, også i dagtimerne. Sidst på ugen kommer der et omslag i vejret, og det bliver lidt varmere. Trods de svingende temperaturer, så er foråret kommet til Polen, oplyser IMGW.

Torsdag blev der for første gang i år målt temperaturer på over 20 grader – og varmen fortsætter fredag.

 

Synes du om nyheden her på polennu.dk – og synes du vi skal levere flere daglige nyheder? Hvis ja, så kan du støtte os ved at give et mindre beløb hver måned, som betyder at vi kan få flere skrivende medarbejdere tilknyttet. Du kan gøre det på nedenstående link. Dit bidrag vil gøre en forskel. På forhånd, tak.

LÆS  Masser af solskin og høje temperaturer i weekenden

Støt polennu.dk – med lidt hver måned

DKK 50,00 pr. måned

DKK 100,00 pr. måned

DKK 200,00 pr. måned

 

LÆS  Masser af solskin og høje temperaturer i weekenden