Polen har løst billet til fodbold EM i Frankrig

polen_klar_til_em_fodbold_frankrig_polennu

Anfører Robert Lewandowski og hans holdkammerater har al mulig grund til at glæde sig, efter at de har sikret Polen adgang til EM slutrunden i fodbold i Frankrig næste sommer. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Med en sejr på 2-1 over Irland søndag aften, har Polen løst billet til fodbold-EM slutrunden (EURO 2016) i Frankrig til sommer.

Polen vandt søndag aften på hjemmebane over Irland med 2-1 i den sidste puljekamp til EM kvalifikationen i fodbold til sommer i Frankrig.

Polen først på tavlen

Det var Polen der kom først på måltavlen, da Grzegorz Krychowiak scorede til 1-0 i det 13. minut. Men lykken varede kun kort. Bare 3 minutter efter udlignede Irland til stillingen 1-1.

Igen, igen

Men Polens trumfkort, Robert Lewandowski gjorde skaden god igen, ved at score til 2-1 i det 42. minut. Der blev ikke scoret yderligere i kampen, men Polen fik to gule kort, mens Irland fik fire, hvoraf det ene blev afløst med et rødt. Irland måtte undvære en spiller, men det var kun i de sidste to minutter af kampen.

Kampen blev fløjtet af efter 5 minutters forlænget spilletid.

Tyskland og Polen

Tyskland, som er gruppens vinder med et point mere end Polen, og Polen går begge direkte videre til slutrunden. Irland skal, i lighed med Danmark, ud i to play-off kampe i november, som skal vindes for at der kan løses billet til slutrunden.