Polen satser stort på dansk samhandel i næste uge

  Polens_’handelsambassadør’_i_Danmark_Jacek_Wojcikowski_polennu

  Polens ’handelsambassadør’ i Danmark Jacek Wojcikowski (th.) taler på seminarer om muligheder for danske forretningsfolk i Polen. Seminarerne gennemføres i København, Herning og Aarhus og deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Regioner i det nordlige Polen vil med gratis konferencer i næste uge tiltrække danske investorer og forretningsfolk.


  I næste uge tilbydes danske erhvervsfolk, at deltage i gratis konference om forretningsmulighederne i Polen. Det sker ved tre konferencer der gennemføres i København, Herning og Aarhus i den kommende uge.

  På konferencen vil såvel danske som polske forretningsfolk, fortælle om deres erfaringer og muligheder i samhandlen mellem Danmark og Polen.

  Ørestad i København

  På mandag kl. 15.30 begynder konferencen hos NIRAS i Ørestaden. Her vil NIRAS fortæller om deres polske erfaringer, Polens ’handelsambassadør’ i Danmark Jacek Wojcikowski vil orientere om mulighederne for danske virksomheder i Polen. Derudover vil der være repræsentanter for erhvervslivet i Gdansk, en fra den særlige økonomiske zone i Slupsk, hvor der er store tilskudsmuligheder og flere andre vil tale ved arrangementet, der afsluttes med kaffe klokken 18.00. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

  TILMELDING
  Eksternt link: Tilmelding København 5. september

  Seminar på HI-Messe

  Også på den store internationale HI Messe i Herning, vil der blive talt om polske forretningsmuligheder. Det sker i sydsalen klokken 10 om formiddagen og har nogenlunde samme program som i København. På seminaret i Herning deltager også Thomas Hjelm fra Interfocus I Aarhus, og direktør i BIC Electric, Jens-Chr. Møller. Seminaret afsluttes klokken 12 og er gratis for messedeltagere.

  TILMELDING
  Eksternt link: Tilmelding Herning 7. september

  Slutter i Aarhus

  Turneen med det polske erhvervsfremstød afsluttes torsdag fra 16 – 19 i Aarhus. Her vil formanden for Business Club Aarhus, Christian Mathiasen, byde velkommen, og her vil de polske repræsentanter også deltag, sammen med danskere fra NIRAS og Thomas Hjelm fra Interfokus.

  Seminaret holdes på Erhvervsakademiet i Viby ved Aarhus, og er gratis, men tilmelding nødvendig.

  TILMELDING
  Eksternt link: Tilmelding Aarhus 8. september

  De polske repræsentanter kommer fra den nordlige del af Polen, fra Pommeren.