Polsk-dansk musikfestival med jazz i København

polske-dansk-festival
Torsdag, lørdag og søndag er der polsk-dansk musikfestival med jazz i København. PR-foto.

KØBENHAVN: Torsdag begynder polsk-dansk musikfestival med jazz-arrangementer i lyd og billeder i København.

LÆS  Polens statsminister til topmøde på Bornholm

Torsdag begynder polsk-dansk musikfestival med et arrangement i lyd og billeder. Koncerten begynder i haven uden for Filipskirken på Amager og fortsætter indendørs senere.

Det er Polens ambassade i Danmark der sammen med en række kulturpersonligheder, der står bag de tre arrangementer. Det er et miks af danske og polske musikere der optræder. Besætningen ved aftenens koncerter: Tomasz Dąbrowski, Nana Pi, Sven Dam Meinild, Ola Rubin og Jakob Munck.

LINK TIL MERE INFO

Endnu to arrangementer gennemføres i weekenden, som en del af polsk-dansk musikfestival.

Polsk-dansk i Cinemateket

De seneste 15 år har polske og danske jazzmusikere arbejdet tæt sammen. Det er der kommet en dokumentarfilm ud af, som har premiere lørdag i Cinemateket i København. Filmen vil blive krydret med live jazz fremført af F. Lundin, K. Windfeld, M. Praśniewski og R. Wośko. Senere er der dans af Molly Nyeland og Dorte Bjerre Jensen. Det er klokken 19.00 lørdag i cinemateket.

LINK TIL MERE INFO

Polsk-dansk jazzimprovisation

Søndag klokken 18.00 er der polsk-dansk jazzimprovisation i Mikkeller Baghaven på Amager. Her spilles der tre akustiske koncerter.

Den første koncert er af A. Tuźnik og T. Agergaard. Musikerne vil præsentere deres seneste projekt “Cascades”. Herefter bliver det trioen Tomasz Licak, Richard Andersson og Daniel Sommer, der spiller med dansk-polske detaljer. Aftenen afsluttes med en koncert, hvor alle musikerne er på scenen.

LINK TIL MERE INFO

 

 

LÆS  22-årig repræsenterer Polen i Eurovision finalen

LÆS  Polens statsminister til topmøde på Bornholm