Polsk stortalent skal være målmand for AGF

  kamil_grabara_agf_maalmand_2019

  Den 19-årige Kamil Grabara kommer oprindelig fra Chorzow i Polen, men er nu lånt ud til AGF på en lejeaftale med FC Liverpool. Foto: AGF.


  AARHUS: Den 19-årige polak Kamil Grabara er ny mand i målmandsgruppen for Superligaklubben AGF.


  AGF styrker målmandsgruppen i Superligatruppen med det polske stortalent Kamil Grabara, der kommer til Aarhus på en lejeaftale fra Liverpool FC.

  20 år tirsdag

  Den 19-årige målmand – der fylder 20 år på tirsdag – kommer til Aarhus som et resultat af en lejeaftale med FC Liverpool. Nu skifter han det legendariske træningsanlæg Melwood ud med Fredensvang, hvor Grabara ser frem til at fortsætte sin udvikling og tage kampen op for pladsen i målet på AGF’s bedste hold.

  – Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at komme til AGF. Jeg ved, at klubben har fulgt mig længe og vist stor interesse for mig, og i samtalerne med sportschefen og trænerne er jeg kun blevet bekræftet i, at det er et godt skifte for mig, så jeg kan fortsætte min udvikling som målmand i en god klub. Nu glæder jeg mig bare til at møde mine nye holdkammerater og til at tage fat på opstarten til forårssæsonen, siger Kamil Grabara.

  Fra Chorzow

  Kamil Grabara fik sin fodboldopdragelse i den polske klub, Ruch Chorzów, hvor han debuterede på seniorniveau som blot 16-årig og tiltrak sig opmærksomhed fra klubber som Manchester United og Manchester City, hvor han var til prøvetræning.

  Men i 2016 skiftede han til Liverpool, hvor han inden denne sæson blev rykket op i førsteholdstruppen. Han er tillige fast målmand for det polske U-21 landshold, hvor han fik sin debut i november 2017.

  Kamil Grabara tiltræder i AGF på en lejeaftale frem til sommeren 2019.