Polske piger færdige ved EM i håndbold

  polen_håndbold_piger_møder_rusland_2014

  De polske håndboldpiger med den danske landstræner Kim Rasmussen er færdige ved EM efter tre nederlag i mellemrunden. Foto: ZPRP.


  DEBRECHEN: De polske håndboldpiger med den danske landstræner er færdige ved EM i håndbold.


  Trods en fjerde plads ved seneste VM, så endt de polske piger som bundprop i sin pulje ved EM i håndbold. Efter nedlaget mod Danmark lørdag, tabte de polske piger også til Norge mandag med cifrene 24 – 26.

  Sidste chance

  Polens sidste chance for at få point i gruppen var i onsdagens opgør mod Rumænien. Men polakkerne kunne ikke holde trit med de rumænske piger, og måtte se sig slået med 24 – 19.

  Danmark også ude

  Danmark røg også ud af EM onsdag aften, da danskerne tabte pusten og måtte se sig slået med 29 – 22 til et velspillende spansk hold. Da Norge samtidig slog Ungarn, betyder det at Danmark er helt ude af EM uden mulighed for at spille om femte pladsen, der giver adgang til OL i Rio i 2016. Det opgør bliver nu mellem hjemmeholdet Ungarn og Frankrig.

  Videre til semifinalerne er: Montenegro, Sverige, Spanien og Norge.

  Mål indfriet

  Trods nederlag i tre kampe på stribe i mellemrunden, så var det polakkernes mål blot at nå mellemrunden, hvilket blev sikret med en sejr over Rusland i den indledende pulje. Den danske landstræner Kim Rasmussen, ville end ikke diskutere muligheder for en semifinale plads med journalisterne forud for slutrunden.

  Slutstilling i gruppe

  Slutstillingen i mellemrundens gruppe 1 er:

  8 point Norge
  6 point Spanien
  6 point Ungarn
  5 point Danmark
  5 point Rumænien
  0 point Polen

  Danmark vært for VM

  Næste gang der spilles en stor international turnering for håndboldpigerne bliver i Danmark, når der til december 2015 spilles VM.